Stratégiaváltás: az innovativ menedzsment útja. - Szántó, B.
Nutnosť zmeny stratégie riadenia v maďarskom hospodárstve v zameraní na zmenu štruktúry hospodárstva a na technické inovácie. Vytvorenie vnútornej klímy a infraštruktúry, ktoré podporujú prispôsobenie sa aktuálnym svetovým trendom.