Profitability and sales growth in industrialized versus newly industrializing countries. - Lee, J.
Porovnávala sa výnosnosť a rast 400 firiem v USA, Japonsku, Južnej Kórei a Tajvane. Skúmali sa ďalšie determinanty efektívnosti ako diverzifikácia, veľkosť podniku, intenzita reklamy, aktivita vo vývoze a úveroch, zadĺženosť, produktivita práce ap.