Angebot ist kleiner als die Nachfrage. - Rees, D.
Zväčšenie trhového potenciálu alternatívnym spôsobom vyrobených potravín v SRN. Nedostatočné využívanie nových možností zo strany roľníkov, prevaha dopytu nad ponukou. Záruka značky "ekologické poľnohospodárstvo" na základe smerníc roľníckych zväzov.