Technologija i uslužni sektor. 2. - Adamovic, S.
Problematika zamestnanosti v terciárnom sektore. Nakoľko je schopný riešiť štruktúrnu nezamestnanosť, v akej kvalite vytvára nové pracovné miesta, aká je úroveň platov a miezd. Dopyt po službách a tým aj zamestnanosť sú stabilnejšie ako vo výrobných odvetviach. Medzinárodná konkurencia vo sfére služieb. Údaje, prehľady o rozvoji služieb v USA v r. 1980-1989.