Strukturální změny v dopravní soustavě. - Jánoš, M.
Charakteristika stavu technickej základne v doprave. Programové zámery v oblasti dopravnej sústavy. Modernizácia dopravnej infraštruktúry. Projekt modernizácie vybranej siete železničných tratí. Projekt urýchlenia výstavby čs. cestnej siete. Projekt rozvoja medzinárodných letísk. Elektrifikácia dopravy. Rozvoj intermodálnych dopravných systémov.