International marketing and national character: A review and proposal for an integrative theory. - Clark, T.
Analýza národného charakteru marketingu na základe inzerátov a reklamných materiálov jednotlivých krajín. Význam národných čęt marketingu pre výskum medzinárodného marketingu a vytvorenie jeho koncepcie.