Zamyšlení nad výsledky prověrky. Uspokojování potřeb vnitřního trhu. - Řehák, J.
Analýza príčin vzniku disproporcií na čs. vnútornom trhu v uplynulých dvoch rokoch. Nedostatky pri realizácii ekonomických nástrojov (pri používaní cenových prirážok a zrážok, pri využívaní zľavy pri odvodoch zo zisku, pri stimulovaní prírastkov dodávok). Dôsledky postupného rozpadu dodávateľsko-odberateľských vzťahov a dopadu devalvácie koruny. Nedostatky vo vonkajších vzťahoch.