Československo a možnosti světových trhů. 2. - Angelis, I.
Charakteristika potenciálu Československa na svetových trhoch. Pokles ČSFR na svetovom obchodnom rebríčku z 25. až 26. miesta na 31. až 34. Posun čs. obchodnej bilancie z prebytkovej na deficitnú. Vplyv pomeru národnej meny k menám zahraničným na čs. vonkajšie vzťahy. Smery zmien geografickej skladby obchodu ČSFR.