Aktivita Světové banky v zemědělství a potravinářství východoevropských zemí. - Bosák, J.
Štatutárne poslanie Svetovej banky, jej hlavné aktivity. Podpora reformujúcim sa krajinám východnej Európy financovaním investícií, ktoré zlepšujú konkurencieschopnosť na konvertibilných trhoch a platobnú bilanciu. Výberové kritéria pre podporu projektov.