O obchodních vztazích mezi SSSR a zeměmi RVHP. - Blaha, Z.
Zmapovanie súčasnej literatúry a štúdií o ekonomickom vývoji v rámci RVHP, o obchode medzi ZSSR a krajinami RVHP. Náčrt metodológie analýzy a použitého modelu. Dáta a problémy s odhadmi pri testovaní záverov štúdií o ekonomických vzťahoch v rámci RVHP. Záver, že RVHP možno charakterizovať ako "stratový model" a náčrt smerov ďalšieho skúmania tejto problematiky.