International cooperative venture strategies: outward investment and small firms from NIC. - Tallman, S.B
Analýza preferovaných modelov investícií do zámoria v kooperačných podujatiach v 340 malých a stredných kórejských firmách v roku 1987. Strategické problémy firiem vo vzorke sa odlišovali od problémov v modeloch, obvykle skúmaných multinacionálnych spoločností pôsobiacich v takýchto aktivitách.