Sovetsko-kanadskije ekonomičeskije svjazi. - Pavlenko, Je
Aktivizácia kontaktov Kanady a ZSSR a jej zmluvný základ. Vytváranie spoločných obchodných akciových spoločností. Zvyšovanie importu kanadských tovarov do ZSSR. Spoločné podnikanie a kooperácia a jej doterajší rozsah. Zlepšenia vzájomnej výmeny obchodných a ekonomických informácií.