K novele hospodářského zákoníku. - Marek, K.
Vymedzenie pojmu "podnikateľská činnosť". Zakotvenie princípu samostatnosti všetkých subjektov podnikateľskej činnosti a ich ochrany proti neoprávneným zásahom a kontrolám v novele hospodárskeho zákoníka. Navrhované úpravy v oblasti platobných a úverových vzťahov.