Who benefits from rent control? Effects on tenants in Santa Monica, California. - Levine, N.
Posudzovanie jednotlivých skupín nájomníkov z hľadiska nariadení o kontrole nájomného. Dokumentovanie zmien v demografickej skladbe nájomného v r. 1978-87. Determinovanie rozsahu tejto kontroly zmien. Meranie úrovne ziskov nájomníkov ako celku a v jednotlivých podskupinách obyvateľstva.