Providing for the housing needs of the elderly. - Burby, R.J
Riešenie bytovej politiky zameranej na požiadavky starších ľudí v USA. Rozvíjanie a testovanie koncepčných modelov na objasnenie rozdielov v požiadavkách starších ľudí na bývanie - sociálna integrácia, strach z kriminality a spokojnosť s obývateľnosťou bytov.