<The> employers' costs of workers' compensation insurance: magnitudes, determinants, and public policy. - Krueger, A.B
Nový odhad priemerných nákladov na kompenzačné poistenie pracovníkov pre homogénnu skupinu zamestnávateľov. Nákladové rovnice pre väčšie množstvo alternatívnych špecifikácií. Keď sa nákladové rovnice odhadnú metódou najmenších štvorcov, dosahuje sa väčšia elasticita nákladov, než sa očakávalo.