Strategies for adapting to the greenhouse effect. - Titus, J.G
Skúmanie príčin, dôsledkov a účinkov skleníkového efektu. Kritéria hodnotenia stratégií reakcií. Zohrievanie zemského povrchu v dôsledku koncentrácie emisií kysličníka uhličitého. Anticipačné reakcie obmedzujúce adverzné účinky globálneho zohrievania s relatívne malým účinkom.