Algorithms for the maximum satisfiability problem. - Hansen, P.
Analýza starých a nových algoritmov pre úlohu maximálnej dostatočnosti. Prehľad starších známych heuristík. Adaptácia niektorých moderných algoritmov. Návrh algoritmu a empirické dôkazy jeho vyššej efektívnosti oproti algoritmom, známym z literatúry.