Evaluation of Hausdorff distances in interval mathematics. - Jahn, K.U
Pre triedu metrík v n-rozmernom reálnom priestore, včetne Hölderových metrík, sa odvodzujú explicitné výrazy pre vyčíslenie hodnôt zodpovedajúcich Hausdorffových metrík.