Simultaneous self-verified computation of exp(A) and integral (0,1,exp(As)ds). - Bochev, P.
Metóda simultánneho výpočtu verifikovaných hraníc maticových funkcií. Vysoko presné výsledky sa dosiahli vďaka použitiu zlepšenej počítačovej aritmetiky a vďaka implementácii dynamickej presnosti.