Efekt jednotlivých systémů řízení. - Burian, A.
Sociologická analýza efektov autokratického a demokratického systému riadenia. Rozsiahle výhody autokratického systému riadenia. Úskalia demokratického systému riadenia, jeho nesporné výhody. Charakteristické znaky liberálneho systému riadenia.