How risky is R and D? Approach. - Wedig, G.J
Syntéza medzi modelom ocenenia kapitálových aktív a jednoduchými modelmi organizácie priemyslu ako predpoklad pochopenia vzťahov medzi štruktúrou trhu a rizikom inovácií. Vplyv veľkosti firmy a koncentrácie trhu na mieru rizika.