Entry into the market for large transport. - Klepper, Gernot
Otázka obchodnej politiky a vládnej podpory a subvencií v oblasti priemyslu veľkých dopravných lietadiel v západnej Európe. Štruktúra trhu tohto priemyslu v historickom kontexte. Vývoj a charakteristika priemyslu veľkých dopravných lietadiel. Konkurencia v tomto priemysle, vstup na svetový trh. Model trhu veľkých dopravných lietadiel - výklad a výsledky. Alternatívna trhová štruktúra.