Ekonomická efektivnost zúrodňovacích opatření v tržním hospodářství. - Němec, J.
Zistenie ekonomickej efektívnosti zúrodňovacích opatrení na základe naturálnych hektárových výnosov poľnohospodárskych plodín a ich trhovej nákupnej ceny. Vyjadrenie produkčnej ekonomickej schopnosti pôdy a jej hodnotenie i z ekologického hľadiska.