Pozitíva a problémy malovýrobného hospodárenia v Maďarskej republike. - Stehlo, Pavol
Väzba malovýrobného podnikania na poľnohospodársku veľkovýrobu, ktoré sa vytvorili v MR. Program vyhlásený na podporu malovýrobného hospodárenia. Účasť malovýrobcov na investičných zámeroch JRD a ŠM. Vývoj podnikov s úzkymi integračnými vzťahmi.