Problémy efektivní a účinné motivace pracovního a společenského chování. - Burian, A.
Negatívna motivácia pracovníkov pri autokratickom riadení pomocou prenášania rozkazov. Vplyv kvalifikovanej práce na produktivitu a efektívnosť výroby. Pravidlá relačného pôsobenia peňažitej odmeny. Jednotlivé štádia sociálneho rozvoja našej poľnohospodárskej populácie.