Rodinné poľnohospodárske farmy a ekonomické podmienky ich rozvoja. - Mosny, D.
Výhodnosť hospodárenia rodinných fariem oproti nadmerne veľkým podnikom štátneho a družstevného charakteru potvrdená skúsenosťami susedných vyspelých krajín. Budúcnosť rodinnej farmy v podmienkach Slovenska. Modely rodinných fariem, ich disponibilná výrobná základňa.