Cesty ekonomické prosperity. - Halačka, J.
Výhody konkurzného pokračovania pri výbere pracovníkov na každé rozhodujúce miesto v poľnohospodárskom podniku. Ciele konkurzu a podmienky jeho vyhlásenia. Vzor prihlášky do konkurzu. Ustanovenie konkurznej komisie. Program konkurzného pokračovania. Oznámenie výsledkov konkurzu.