Kak ulučšit' organizaciju vnešneekonomičeskich perevozok? - Omel'čenko, A.
Zdokonaľovanie sovietskeho exportu a decentralizácia riadenia. Intermodálna forma organizácie prepravy. Perspektívy intermodalizmu v ZSSR. Zahranično-ekonomické expedienčné organizácie. Centrum pre rozvoj expedienčnej činnosti a intermodalizmu.