Vozmožnosti transportnoj aviacii na mirovom rynke. - Jelisejev, G.
Objem tovarového obratu popredných svetových leteckých spoločností v r. 1987-1988. Rast možností využitia leteckej dopravy rastom objemu výroby drahých tovarov, kde doprava málo ovplyvní cenu. Snaha o zníženie dopravných nákladov organizáciou prepravy. Konkurencieschopnosť sovietskych ťažkých dopravných lietadiel.