Produktivitätssteigerung in den Gemeinkostenbereichen. Internes "Kunden-Lieferanten"-Verhältnis erhöht die Produktivität der indirekten Bereiche. - Grob, R.
Odlišný vývoj produktivity vo výrobe a v administratíve. Značný vzostup režijných nákladov a jeho hlavné príčiny. Možnosti znížiť režijné náklady zlepšením vzťahov medzi zákazníkmi a dodávateľmi a racionalizáciou administratívnych a kancelárskych činností.