Vzorové stanovy akciové společnosti. - Smrčka, J.
Prezentácia vzorových stanov účastinnej spoločnosti, ktoré môžu slúžiť ako podklad k transformácii podnikov na tzv. štátne účastinné spoločnosti (nepravé, alebo neúplné účastinné spoločnosti) a k ich neskoršej premene na normálne (pravé, úplné) účastinné spoločnosti.