Ekologicky orientovaný design. - Schnettler, R.
Spájajúce body designu a ekológie. Designerský pohľad na výrobok až za hranice jeho životnosti. Prijímanie výrobkov, ktoré pochádzajú zo spracovaného recyklovaného odpadu. Spolupráca odborníkov najrozličnejších desciplín pri riešení ekologicky orientovaného designu.