Globální světová kultura nebo kulturní identita - nové perspektivy pro design? - Neumeister, G.
Signály vychádzajúce zo spotrebiteľských skupín s charakteristickým životným štýlom pre voľbu určitých značiek. Vznik kontextového designu ako dôsledok zmien v hierarchii hodnôt. Snahy o väčšiu autenticitu a originalitu designu.