Motorolas secret to total quality control. - Pena, E.
Uplatnenie systému totálneho (komplexného) riadenia akosti TQC. Popis systému na úseku kontroly materiálu od subdodávateľov, certifikácie subdodávateľov, regulácie výrobného procesu a medzioperačnej kontroly.