K přechodu potravinářského průmyslu na tržní ekonomiku. - Hubáček, J.
Prechod potravinárskeho priemyslu na trhovú ekonomiku postupnou demonopolizáciou a decentralizáciou podnikových organizačných štruktúr. Podniky, ktoré by mali mať prednosť pri vyčleňovaní zo štátnych podnikov. Vytváranie vlastnej obchodnej siete poľnohospodárskych podnikov.