Několik poznámek k efektivnosti využívaní výpočetní techniky. - Kučera, J.
Využívanie výpočtovej techniky v národnom hospodárstve z hľadiska efektívnosti. Extenzívne kritéria využívania a potreba ich zmeny. Predpoklady produktivity hromadného spracovania dát. Špecifiká hodnotenia efektívnosti využitia personálnych počítačov a ich úlohy v celkovom spracovaní dát. Podklady pre cenu a užitočnosť informácie.