O korennom preobrazovanii investicionnoj sfery i sozdanii stroitel'nogo rynka. - Bušujev, B.S
Príčiny narastania krízových javov v investičnej sfére (nevybilancovanosť finančných, úverových a materiálno-technických zdrojov, technologického zariadenia s kapacitami subdodávateľských organizácií). Návrhy organizačných zmien v investičnej sfére. Predpoklady vytvorenia stavebného trhu a stimulovania trhových vzťahov v stavebníctve.