Výběr znalostí pro znalostní systémy. - Červenka, F.
Rozdiely medzi znalostnými a vedomostnými systémami (v deterministickosti). Možnosť vyhnutia sa pravdepodobnostnej hodnote tvrdenia preformulovaním pravidiel. Zdroje znalostí, technika ich získavania. Postup pri koncepčnom návrhu znalostného systému. Zhromaždenie znalostí a ich roztriedenie. Rôzne reprezentácie znalostí. Graf vzťahov, tabuľka atribútov a stavový diagram.