Energetické produkčné funkcie a substitúcia. - Sojka, Jozef
Možnosti využitia energetických produkčných funkcií R. Kümmela. Výsledky dosiahnuté pomocou uvedených funkcií pri výpočte elasticít produkcie k výrobným faktorom práce, kapitálu a energií a výpočet marginálnych elasticít. Výsledky zo SRN a USA. Potreba modifikácie okrajových podmienok príslušných funkcií pre ekonomiku Slovenska.