Úvahy o mechanizme hospodárskeho rastu. - Laščiak, Adam
Úvahy o potrebe hospodárskeho rastu a jeho mechanizme. Využitie teórií a metodológií v teórií hospodárskeho rastu. Charakteristika budovaného hospodárskeho mechanizmu v ČSFR. Základné vlastnosti rovnováhy hospodárskeho rastu. Prechod čs. ekonomiky na trhovú a jeho vplyv na hospodársky rast.