Vývojové teórie informačných systémov. - Rabenseifer, A.
Prehľad najznámejších vývojových teórií informačných systémov. Základná charakteristika Nolanovho modelu vývojových štádií a teórie asimilačných fáz informačných technológií autorov McKennya a McFarlana. Popis adaptácie Nolanovho modelu na éru využívania počítačov finálnym užívateľom. Význam vývojových teórií pre poznanie a prax.