Peněžní příjmy společně hospodařících domácností podle počtu závislých dětí v ČSFR v roce 1988. - Rýdl, D.
Súčasť informácií o základných výsledkoch mikrocenzu 1989. Štatistické údaje o peňažných príjmoch spoločne hospodáriacich domácností. Domácnosti podľa počtu detí a počtu ekonomicky aktívnych členov, ako i podľa typu domácností a výšky príjmov.