Albín Bráf - 140 let od narození. Myšlenky stále živé. - Jüngling, L.
A. Bráf bol prvý, ktorý začal prednášať politickú ekonómiu na univerzitných katedrách česky. Bol tvorcom národohospodárskeho programu obrodenia Čiech. Ako kritérium dobrého štátu určil dobrú verejnú správu, ktorá je viac ako samotná ústavná forma.