Sme za "účasť pracujúcich na riadení"? - Demko, P.
Vysvetlenie pojmu účasti pracujúcich na riadení, jeho význam a analýza miery a spôsobu jeho využitia v rôznych riadiacich systémoch a na rôznych úrovniach riadenia. Pozitívny a negatívny dopad účasti širokého kolektívu pracujúcich na riadení. Formy a metódy účasti pracujúcich na riadení.