1990 quality progress salary survey. - Stratton, B.
Podrobné údaje o platoch pracovníkov v oblasti starostlivosti o akosť v amerických podnikoch, získané na základe odpovedí 3833 respondentov. Dotazník obsahuje 22 otázok o profesii kvalitára, zohľadňuje všetky zložky príjmov, úlohu kvalifikácie, regionálne a odvetvové rozdiely, vek a pohlavie pracovníkov, ich využitie v podniku ap. Priemerný plat respondenta bol 43 tisíc dolárov ročne.