Permanent and transitory movements in labor income: An explanation for "excess smoothness" in consumption. - Quah, D.
Vzťah medzi stálou, permanentnou a pohyblivou mzdou a ich vplyv na úroveň spotreby a jej relatívnu nestálosť. Rozbor dynamických vlasností príjmov. Friedmanova teória spotreby vo vzťahu k stálym príjmom. Interpretácia rôznych ekonomických hypotéz permanentných príjmov prostredníctvom matematických, dynamických modelov.