Čím je a co sleduje podniková ekonomika vzdělání. - Šlesinger, F.
Sústavná pozornosť venovaná ekonomickej efektívnosti vzdelávania a ďalšieho vzdelávania pracovníkov v priemyslovo vyspelých krajinách. Vplyv doterajšej praxe na stav podnikovej ekonomiky vzdelávania v ČSFR. Nutnosť rekvalifikácie a dokvalifikácie, ako i zmeny profesie v rámci jednej odbornosti.