Unemployment, the Market for Interviews, and Wage Determination. - Sattinger, M.
Teória modelu rovnováhy medzi nezamestnanosťou a ponukou voľných pracovných miest. Nevyhnutnosť existencie vzájomných aktuálnych informácií na trhu práce medzi nezamestnanými a firmami s voľnými miestami. Rozbor závislosti vývoja miezd od situácie na trhu práce. Analýza dôsledkov absencie trhu informácií.