Evropské regiony - Evropská charta územního plánování. - Hrůza, J.
Informácia zo seminára k otázkam plánovania rozvoja európskych regiónov konaného v r. 1989 v Maastrichte. Riešenie otázok "transnacionálnyvch regionálnych plánov ako modelov budúceho európskeho regionálneho systému. Dosiahnuté aktivity v tejto sfére v Európe. Riešenie problémov, ktoré možno v priestorových konfliktoch v budúcej zjednotenej Európe očakávať.